8 april 2008

#08-04-08 In de becak door de duinen

In de becak door de duinen

Naast rare vogels kun je binnenkort ook rare fietsen tegenkomen.............Zal hij op verzoek ook off road gaan en bijv. de Papenberg beklimmen??? Oh nee, die heeft PWN zomaar afgesloten voor fietsers.......
De Middenweg dan, lijkt me ook wel een fooitje waard als hij die fietsend red.Limmen-  Met de becak door de duinen. Met de wat zult u denken? Met de becak, spreek het niet uit als bedkak maar als betsjak. De Indonesische fietstaxi verovert Nederland in een tap tempo. Behalve rondritjes door Amsterdam is het nu ook mogelijk een toer door de duinen te maken.

Limmenaar Peter Samuel is zo gek. Hij zag de becaks in de hoofdstad rondrijden. ,,Ik was meteen verkocht.'' In Brabant tikte hij er een op de kop. En zette er drie versnellingen op, want in de duinen moet je ook wel eens omhoog.

Hij mag het kleurige vehikel bij uitspanning Johannas Hof in Bakkum-Noord stallen van waaruit hij de tochtjes maakt.

Tot nu nog maar 1, want eigenlijk is het nog te koud om voorin plaats te nemen. Zondag had hij zijn eerste passagiers. En dat was een wonder want vandalen hadden de fiets in de stalling flink toegetakeld. Kroone & Liefting in Limmen slaagde er in het voertuig razendsnel te repareren.

groeten
Team NW9


Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9