30 maart 2008

#30-03-08 Garmin Colorado 300

Garmin Colorado 300De Colorado 300 is een outdoor GPS toestel van Garmin uit een nieuwe generatie. Heel veel nieuwe mogelijkheden zijn in dit veelzijdige toestel opgenomen.

Robuust design voor elke toepassing
Met de Garmin Colorado 300 gaat outdoor-navigatie een nieuwe generatie in. Deze handheld met een hooggevoelige ontvanger biedt unieke features zoals het nieuwe Rock'n Roller wiel voor bediening met 1 hand en daarnaast de mogelijkheid waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos te versturen tussen twee apparaten. Ook met handschoenen aan valt deze navigator prima te bedienen. De Colorado geeft kaarten weer in zijn full color haarscherp LCD-display.

Daarnaast kunt u de Colorado aanpassen via 5 verschillende profielen: autonavigatie, watersport, recreatie, fitness of geocachen. Het SD card slot aan de onderkant van het apparaat is ideaal voor het laden van aanvullende cartografie. De Colorado heeft een robuuste ontwerp met metallic look en heeft desondanks een slanke vorm. Zijn gedetailleerde cartografie en hoog resolutie kleurenscherm geven u zowel op land als op zee een aangenaam gevoel tijdens het gebruik. Uw afgelegde routes en resultaten kunt u ook delen met anderen. De Colorado 300 maakt draadloos verbinding en wisselt gegevens uit met een ander

Meer dan een kaartlezer
Als u denkt dat de Colorado 300 u alleen de weg wijst dan zit u goed mis. Deze bezit ook over een barometrische hoogtemeter en een elektronisch kompas. Indien u beschikt over een Garmin hartslag of cadanssensor is deze ook op de Colorado 300 aan te sluiten. Ook haakt Garmin met dit toestel in op het almaar populairder wordende geocachen en is als eerste toestel geschikt voor de nieuwe variant wherigo. Met het geocache-profiel beschikt u over alle benodigde instrumenten voor het schatzoeken.

De Colorado 300 features wordt geleverd met een voorgeprogrammeerde wereldwijde basiskaart voorzien van hoogtecontouren met schaduw effecten die de aflezing van cartografie op het apparaat versterkt. Daarnaast wordt bij aanvullende cartografie die zogenaamde DEM data bevat de hoogteverschillen ook weergegeven in schaduwrelief. Het laden van alle aanvullende cartografie voor uw verschillende avonturen kan heel simpel via het SD slot of in het 384 MB groot interne geheugen. Garmin heeft een heel scala aan cartografie voor u beschikbaar zoals topografische kaarten voor fietsen en wandelen, waterkaarten voor gebruik van de Colorado op uw schip en wegenkaarten voor in de auto.

Koppel de Colorado 300 met een optionele cadans- en/ of hartslagsensor en u kunt het apparaat ook gebruik als hulp bij uw fitness belevingen.

De Garmin Colorado 300 is o.a te koop bij Waypoint & Futurumshop. Waarbij de service van Waypoint volgens ons vele malen beter is.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9