30 november 2011

#30-11-11 MTB Ameland

MTB AmelandDe 3e editie van MTB Ameland is op zaterdag 10 en zondag 11 maart. Het mountainbike evenement in de uitdagende en ongerepte natuur van het Waddengebied biedt een programma voor alle leeftijden en niveaus. Kom voor een dag of weekeinde actie naar Ameland en beleef dit unieke Mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren.

Vanaf oktober is de inschrijving van MTB Ameland geopend en de eerste oude en nieuwe bekenden hebben zich al weer aangemeld voor dit mooie offroad evenement. Twee dagen actie en genieten door uitdagende sportbeleving die hand en hand gaat met prachtige natuurbeleving. Wij denken als organisatie dat het parcours op Ameland uniek is voor Nederland. Dit wordt met name mogelijk gemaakt door de samenwerkingmet alle terreinbeheerders op het eiland. Daarvoor dank aan Staatsbosbeheer, Rijkswaterstaat, Wetterskip, Fryske Gea, De Vennoot en Gemeente Ameland.

Schrijf je in en win
Onder de deelnemers die voor 1 januari staan ingeschreven verloten wij 10 mooie prijzen waaronder de hoofdprijs bestaande uit een geheeld verzorgd weekeind op Ameland tijdens het MTB evenement. Schrijf je in voor 1 januari en maak kans op een van de 10 prijzen (o.a. tickets voor pastabuffet, strandbanden, deelnamebewijs Tri-Ambla en Adventurerun). De deelnemers worden voor 15 januari bekend gemaakt.

Nieuwe 90 km Ameland Xtreme!
Tijdens de 3e editie van MTB Ameland is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het programma op zondag. De 90 km Ameland Xtreme. Een prachtige uitdaging voor de ervaren marathon rijders met grote longinhoud. De start van dit onderdeel is om 9 uur vanuit Nes voor 1,5 x ronde over het 60 km parcours. Wij denken dat de gemiddelde rijder ca 6-7 uur nodig heeft voor deze Xtreme tocht tussen Oerd en vuurtoren.

Programma
Het programma van MTB Ameland is inmiddels bekend, nieuwsgierig hoe dit op zaterdag 10 en zondag 11 maart eruit gaat zien? Kijk dan hier..

groeten
Team NW9


Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9