31 augustus 2011

#31-08-11 Onveilige duinen of terpentijnzeiker

Onveilige duinen of terpentijnzeiker


Klik de afbeelding voor een leesbare versie.

Van dit soort terpentijnzeikers raken we niet meer van de leg, dit is zo makkelijk. Puur op emotie en eigen waarneming gebaseerd verhaaltje....vervang overal het woord MTBer door wandelaar/ruiter/hardloper/hooglander en het verhaal klopt nog steeds....
Als MTBer kan ik op mijn wekelijkse rondje minstens 3 ingezonden brieven gaan sturen in dezelfde zeurderige stijl; natuurlijk, als beheerder doe je het nooit voor iedereen 100% goed. Wandelaars blijven ook soms stug doorlopen als je ze vriendelijk benadert om ze te passeren, ook ruiters lopen dikwijls op paden waar ze volgens PWN niet mogen komen en als ik alle loslopende honden en achtergelaten papieren zakdoekjes moet gaan tellen kan ik wel stoppen met werken.

De volledige definitie van recreatie is trouwens:
Onder recreatie verstaat men alle vormen van vrijetijdsbesteding, alle activiteiten die kunnen worden gedaan naast de dagelijkse verplichtingen als werken, huishouden, financien en zorg voor anderen. Recreeren doet men voor ontspanning en vermaak. Het woord op zich, "re-creatie" duidt op vernieuwing, verfrissing; de bedoeling van recreeren is het opladen van de persoonlijke actieradius, het vernieuwen van de energie, het verzetten van de zinnen en het ontladen van opgelopen spanning.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9