27 maart 2011

#27-03-11 MTB-Noordwest is (a)live!

MTB-Noordwest is (a)live!

Beste mountainbikers,

Met veel trots presenteren wij: MTB-Noordwest, een vereniging voor en door mountainbikers in Noord-Holland.

Dit is een uniek initiatief voor deze regio. Zo uniek, dat MTB-Noordwest zelfs voor de officiele lancering al besloten heeft om van naam te veranderen. We vonden achteraf beschouwd "MTB Noord-Holland" namelijk toch iets te gewoontjes.
Daarom heten wij vanaf nu MTB-Noordwest. Mountainbiken is de sport, en Noordwest de regio!

De afgelopen maanden is er door de oprichters keihard gewerkt aan het opzetten van de vereniging. De doelstellingen van de vereniging zijn vastgelegd bij de notaris, allerlei administratieve rompslomp is verwerkt, de website is van de grond gekomen, en de plannen voor de toekomst zijn gemaakt.

En zoals dat gaat bij zo'n proces, hebben we flinke bergen moeten overwinnen. Het leek af en toe wel mountainbiken...
Maar goed, we hebben de berg van de oprichting van de vereniging, en de lancering van de website inmiddels beklommen. We gunnen onszelf echter maar korte tijd om te genieten van het uitzicht. We gaan op volle snelheid verder, en als het aan ons ligt, gaat er de komende periode veel veranderen voor mountainbikers in Noord-Holland.

De komende tijd staat in het teken van het werven van leden, donateurs, partners en sponsors. Jullie kunnen ons daar bij helpen, uiteraard door lid en/of donateur te worden, maar ook door het motiveren van mountainbikers en potentiele partners of sponsors om MTB-Noordwest te gaan steunen.

Laten we er met z'n allen wat moois van maken!

Bezoek MTB-Noordwest.nl voor alle informatie over MTB-Noordwest.

sportieve groet,
MTB-Noordwest

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9