24 maart 2011

#24-03-11 Schoorl op tijd

Schoorl op tijdHet nieuws van de eerste echte mountainbikevereniging van Noord Holland gonst in de wandelgangen. Er wordt hard gewerkt door het bestuur, op meerdere fronten, maar jullie moeten nog even geduld hebben. De website word, naast onze daden, het paradepaardje van de vereniging, je zal daar alles vinden over:
-onze evenementen
-het onderhoud aan de routes
-de verschillende lidmaatschappen
en hoe je ons kunt helpen.

Verder is er Mylaps tijdsregistratieapparatuur aangeschaft die o.a. tijdens de 5 van Schoorl & Drafbike gebruikt gaat worden.

Aanstaande zaterdag 26 maart gaan we proefdraaien op het parcours van Schoorl. Dat houdt in dat wij jou de gelegenheid geven om je rondetijd(en) electronisch te laten registreren.

Bij de officiele start/De Kuil/Het witte Huis leggen we een lus en installeren de decoder, je kunt met je eigen chip meedoen of anders kun je een chip van ons huren. De kosten zijn 1 euro als je een eigen chip hebt of 3 euro en dan krijg je een chip van ons te leen. Het kan zijn dat we een borg vragen voor het lenen van de chip, denk aan je rijbewijs of iets dergelijks. Waarschijnlijk niet nodig omdat we de meeste MTBers wel kennen en vertrouwen.

We zullen zo rond 07.30 aanwezig zijn en denken dat we een kwartier tot half uur nodig hebben om alles te installeren. Tussen 10.30 - 11.00 stoppen we er weer mee. De uitslagen worden op mylaps.com gepubliceerd en een uitgebreide uitslagverwerking enkele dagen later op deze site of ergens anders.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9