18 februari 2011

#18-02-11 MTB-NH een feit!

Mountainbike vereniging MTB-noordholland is een feit!Vanmiddag om 15:00h is onder grote belangstelling en onder het genot van 2 glaasjes PWN leidingwater Mountainbike Vereniging MTB-Noordholland opgericht.
Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats op Robbert's notariskantoor aan de Limmerhoek 31 te Alkmaar.
Na het gedeeltelijk voorlezen van de oprichtingsakte, door Robbert zelf, werden de handtekeningen gezet.
Robbert's notariskantoor mag zich de eerste officiele sponsor van MTB-NH noemen, van harte & hartstikke bedankt!Mr. Robbert van der Weide is veruit de jongste notaris in Alkmaar, maar hij heeft desondanks al meer dan 15 jaar ervaring in het notariaat. In de afgelopen jaren werd hij door zijn clienten vooral geprezen om zijn grote juridische kennis en de duidelijkheid waarmee hij deze op hen kan overbrengen. Daarnaast is hij erg flexibel, waardoor dringende zaken altijd zonder vertraging kunnen worden verwerkt.

Wij kunnen dit beamen!
Wij hebben Robbert nog proberen te enthousiasmeren voor de MTB sport door hem een Bike & Trekking magazine & wat koolhydraten te overhandigen, Robbert gaf echter te kennen dat hij meer te porren was voor de VIP-lounge tijdens Drafbike 2011.

Aan de MTB-Noordholland website word druk gewerkt en volgende week worden de laatste officiele handelingen verricht; inschrijving KvK, Rabobank & KNWU. Ook word volgende week de tijdsregistratie van Mylaps geleverd.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9