18 januari 2011

#18-01-11 Drukte in het bos

Drukte in het bos aankomend weekend.aankomend weekend zal het druk worden in de bossen en het strand tussen Castricum en Schoorl. Zowel op zaterdag als zondag zullen zo'n 16000 wandelaars en prikstokkers zich uitleven op 10km of 21km.
Wil je zeker zijn van een rustig rondje dan is het raadzaam om ten zuiden van Castricum te blijven, ook het parcours van Schoorl zal rond de Kerf 2 maal door de wandelaars gekruist worden.
Bekijk de route op het bovenstaande kaartje of op de website van de organisatie via Google Earth.


Op zaterdag 22 en zondag 23 januari 2011 vindt de 8e editie van de PWN Egmond Wandel Marathon plaats. Het sfeervolle evenement trok in 2010 16.129 wandel- en nordic walking liefhebbers naar de Noord-Hollandse kust. Na zeven edities is de PWN Egmond Wandel Marathon met afstanden over 10 en 21 km uitgegroeid tot een onderscheidend wandelfestijn. Een gevarieerd en aantrekkelijk parcours over het Noordzee strand, door het Noordhollands Duinreservaat en de Schoorlse Duinen, gratis verzorging met versnaperingen en een Wandel Expo vormen slechts een greep uit datgene wat je ontmoet tijdens de PWN Egmond Wandel Marathon.

#EDIT 19-01-11
Door oplettende volgers van NW9 werden we erop gewezen dat as zondag ook een toertocht vanaf het Sportpaleis vertrekt richting Schoorlse duinen, het word dus echt gezellig druk.......

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9