4 januari 2011

#04-01-11 EPE komt eraan!

Egmond-Pier-Egmond, nog 4 nachtjes slapenWindupdate 05-01-10; Windkracht 6 a 7 uit het zuiden met uitschieters naar 9 bft....vergeet je windstoppertje niet!
De start is 5 uur na laag water en 3 uur voor hoog water......dat gaat nog spannend worden voor een aantal deelnemers.......het water zal tijdens de start al redelijk hoog zijn aangezien het vanaf vrijdag middag al zuid 5 waait.
Hier nog een iets mildere voorspelling voor de positivo's

as zaterdag 8 januari is het weer zover, de 13e AGU Egmond-Pier-Egmond. Na de afgelasting en de alternatieve EPE van vorig jaar zijn alle renners extra gebrand om een goede prestatie neer te zetten. De spanning stijgt en er word hard getraind zo bleek afgelopen zondag toen er ongeveer 500 bikers op het strand tussen Egmond en Wijk aan Zee reden, alle toppers waren erbij.

Wie neemt de businesstitel over van De Zeeleeuwen? En bij de experts...weer een Raborenner; Sebastian Langeveld, Rick Flens of toch Johnny Hoogerland van Vacansoleil? Vergeet de "oude" rot Bart Brentjens niet? Wat te denken van lokale kannonen als; Bram Rood, Ramses Bekkenk(import local maar ala), Tom Hartkamp of Sander Lormans die de 10e editie van EPE won?  Zal Hanka Kupfernagel kunnen winnen bij de dames of zullen de brede banden haar niet lekker liggen en gaat Gabrielle Rovers weer met de eer strijken?

Spannend en heroisch zal het zeker weer worden, de weergoden zijn ons wat dat betreft goed gezind; veel regen en een harde wind uit het zuiden.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9