2 december 2010

#02-12-10 Supersunday op Texel

Supersunday op TexelDe ultieme MTB-uitdaging vind je op Texel: de SuperSunday, een marathontocht van 100 kilometer over Texel. Dwars door boerenland, bos- en duingebied, spannende paadjes en over het uitgerekte Noordzeestrand. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zondag 13 februari 2011. De start is om 8.00 uur vanaf het gemeentehuis in Den Burg.

De populariteit van dit Texelse evenement groeit. De diversiteit in het parcours, de mogelijkheid om ook een kortere afstand te rijden en de gezellige sfeer hebben een grote aantrekkingskracht op veel mountainbikers. De opzet is uniek: de tocht wordt niet vooraf uitgepeild, maar voorgereden door leden van Wielersport Texel. De deelnemers worden op niveau ingedeeld in groepen van maximaal 20 personen. Twee ervaren mountainbikers begeleiden iedere groep. Onderweg zijn drie stops ingepland, waar de fietsers worden voorzien van koffie, broodjes en soep.

Deelnemers van de vaste wal moeten er rekening mee houden dat zij zaterdag 12 februari al naar Texel moeten komen: de eerste boot in het winterseizoen op zondagochtend vertrekt pas om 08.30 uur naar Texel. De nabij de start gelegen Texelse Stayokay heeft interessante arrangementen. Uiteraard zijn er ook diverse hotels met overnachtingsmogelijkheden.

www.supersunday.infoDe inschrijving start op 1 december 2010 en sluit op 26 januari 2011. De kosten bedragen Euro 20,- p.p. (leden van Wielersport Texel krijgen Euro 5,- korting). Download het inschrijfformulier en mail het volledig ingevulde formulier naar bets@texels.nl . Verzenden via de post kan ook: Bets Fietsen o.v.v. SuperSunday 2011, Heemskerckstraat 10, 1792 AB in Oudeschild.  Het inschrijfgeld van Euro 20,- kan worden overgemaakt op banknummer 3625.34.233 t.n.v. Wielervereniging Texel onder vermelding van Super Sunday aangevuld met je naam. Betalingen dienen binnen veertien dagen na inschrijving binnen te zijn, anders vervalt het recht op deelname.

Let op! Door het unieke karakter van de Texelse SuperSunday kunnen maximaal 300 deelnemers worden ingeschreven. Zorg dat je erbij bent!

Meer vragen? Bel voor informatie met John Betsema, tel. 06-38222257.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9