16 november 2010

#16-11-10 Broedpad weer afgesloten

Broedpad weer afgeslotenafgelopen weekend waren er diverse paden door natuurlijke omstandigheden geblokkeerd, veel rotte bomen hadden de storm van afgelopen week niet overleefd.
Er was echter ook 1 paadje(foto met de blauwe fiets) wat op een niet natuurlijke manier was afgesloten, heel toevallig of niet....wie zal het zeggen was dit 1 van de broedpaden waar we al eerder over schreven.
Het pad tussen de Papenberg & Diaconieweg was zorgvuldig door 2 bomen gebarricadeerd, wie o wie heeft het gedaan?; de roofvogelwerkgroep(die al eerder paden op eigen houtje afsloten) PWN(die her en der met bomen strooien) een wandelaar die geschrokken was van een fietser die juist uit het pad kwam rijden of toch de kabouters?
Wat ook opviel was dat de broedseizoen bordjes verwijderd waren bij de paadjes. Wij gaan er dus vanuit dat deze paden in het vervolg gewoon het hele jaar door toegankelijk blijven voor recreanten, fijn!Uiteraard hebben we de bomen aan de kant geschoven zodat iedereen weer van dat prachtige legale singletrackje kan genieten!!!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9