29 oktober 2010

#29-10-10 Bikehotel in de Dolomieten

Bikehotel in de DolomietenBij NW9 worden we overspoeld met persberichten over van alles en nog wat. Meestal is het een kwestie van copy-paste en klaar.
Onderstaande website heb ik echter met veel plezier bekeken, het gebied kent iedere MTBer natuurlijk, de Dolomieten zijn een waar MTB mekka en ook op de reesert kan je er prima uit de voeten.

Wij zullen ons eerst voorstellen, wij zijn een jong enthousiast Nederlands stel, en hebben al
10 jaar ervaring in  het hotelwezen/toerisme en voornamelijk in de bergen. De afgelopen vier jaar in de Italiaanse Dolomieten. Sinds onze eerste seizoen in de Dolomieten waren wij al verkocht, we wisten dat we hier wilden blijven.
 Nu hebben we een hotel gevonden die wij per ingang van 1 december over zullen nemen.
 
Hotel Lory ligt in het pittoresk dorpje Molveno en heeft een adembenemend uitzicht over het meer.  

Verdere informatie :
 -Ruim opgezet en gerenoveerd in het jaar 2000
-23 ruime twee persoonskamers, allen met eigen badkamer
-Apart bar gedeelte en apart eet gedeelte
-Nederlands sprekend personeel
-Volledig afgestemd op de behoeften van de sportieveling m.b.t. de maaltijden, uitgebreid ontbijt buffet en de mogelijkheid tot een pasta maaltijd bij terugkomst van een tocht.
Ook beschikt Hotel Lory over alle aspecten die nodig zijn voor een  groepsaccommodatie, daarnaast zijn wij uitermate flexibel wanneer u als (grote) groep wensen heeft. 
        
Zoals u wellicht al weet leent de Brenta Dolomieten zich uitermate geschikt voor mountainbike tourtochten.  Hierbij een link waar nog gedetaileerde informatie op staat over MTB routes e.d.: www.dolomitibrentabike.it

Uiteraard heeft NW9 de website uitvoerig bekeken. Ziet er allemaal verzorgd uit en ook de prijzen voor halfpension zijn redelijk(tussen de 45 & 59 euro p.p.p.n)
De website beschikt over een speciale MTB pagina, die nog wel wat karig is qua informatie, maar daar komt binnenkort ongetwijfeld verandering in. GPS routes zijn ook in de maak!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9