29 oktober 2010

#29-10-10 Duursportief trainingen

Duursportief trainingenTrainingen zijn HOT & dikwijls is het slalommenin het NHD om de vele trainingsgroepen, de keuze is reuze maar het belangrijkste is dat we lekker sportief bezig zijn in de natuur!
Poets je rijtechniek wat op met een clinic, zo voorkom je blessures en nare valpartijen.

Op zondag 14 november start de nieuwe cyclus van mountainbike techniektrainingen. Duursportief verzorgt in samenwerking met Le Champion en de Bike Academie trainingen in het bos- en duingebied van Schoorl.

Tijdens zes trainingen krijg je les van een zeer ervaren trainer en leer je alles over je rijtechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het remmen, schakelen en klimmen. Het is dus geen conditietraining! De lessen zijn gericht op minder ervaren mountainbikers. Je dient zelf te zorgen voor een veilige mountainbike en helm.

Als leuke extra's hebben we dit keer een sleutelavond, waardoor je voortaan zelf jouw fiets kan reparen en een uitleg over het gebruik van een GPS ontvanger, zodat je de laatste les de route via de GPS ontvanger kan rijden.

De trainingen vinden plaats op 14, 21 en 28 november, 5, 12 en 19 december. De lessen starten om 09:00 en duren tot 10:30uur. We verzamelen bij duinmanege Poelenburgh.

De kosten voor zes trainingen plus de extra's zijn 75 euro. Opgeven kan tot 12 november 2010 op www.duursportief.nl Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met projectleider David van der Welle, 06-50885730 of info@duursportief.nl

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door erik | Permalink

© mtb noordwest9