2 september 2010

#02-09-10 Gratis fietsreiniging

Gratis fietsreinigingJe zou het bijna jammer gaan vinden dat het dit weekend mooi weer word........de route voor aankomend weekend is dus: Geestmerambacht(even wat vette klei meepakken) vervolgens een rondje Schoorl om de aangekoekte vette klei te bedekken met een laagje duinzand; koffie bij Duinvermaak om alles lekker te laten indrogen...en op de terugweg langs de parking bij manege van Poelenburgh voor de ultieme test!!!

Testdagen mobiele lagedrukreinigers 4 & 5 september

Iedere biker herkent zich in deze situatie: na een heerlijke tocht, een mooi aantal kilometers in de benen en dankzij de modder wat extra gewicht op de fiets, komt het moment van de waarheid- de fiets moet schoongemaakt worden of je daar zin in hebt of niet. Op een mooie zomerdag lukt het je wel eens de fiets direct na de training in de schuur te zetten, maar in het najaar of in de winter is dit uit den boze. Alles droogt op en het zand en modder zorgen bovendien voor de extra slijtage aan je bike en dit wil je niet.

Cycle Cleaning biedt een goede oplossing aan voor het reinigen van mountainbikes- fietsvriendelijke lagedrukreiningers die je thuis oplaadt en met (warm) water vult en die je vervolgens op locatie of thuis direct na het fietsen kunt gebruiken. Het is zover... De tijd dat je een vuile fiets in of op de auto zette, is voorbij. Ook het tijdperk van de hogedrukspuiten is voorbij! Je spuit je fiets na de tocht met een lage druk af en je neemt een schone bike naar huis. Ook je kleding en schoenen kan je van zand en modder gelijk ontdoen zodat je weer schoon voor de deur staat.

Op 4 en 5 september kan je tijdens de testdagen op de mountainbikeparcoursen van Schoorl (zaterdag) en Spaarnwoude (zondag) vrijblijvend lagedrukreiningers van Mobil'eau uitproberen en advies winnen over het verzorgen van je fiets. Neem je bike mee, kom tussen 10 en 16 uur naar een van de parcoursen en laat je verrassen door een nieuwe kijk op fietsreiniging!

4 september 10-16 uur
Schoorl, parkeerplaats naast manege van Poelenburgh

5 september, 10-16 uur
Spaarnwoude, parkeerplaats boven bij de klimmuur

Voor meer informatie zie www.cyclecleaning.nl.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9