25 augustus 2010

#25-08-10 Boom met X-factor

Gezocht: boom met X-factorWat vinden de bomen hier van???
En wat volgt?
Stoeptegel met X-factor? Lantaarnpaal met X-factor? Parkeergarage met X-factor? Openbaar toilet met X-factor? Afwerkplek met X-factor?

In onderstaande tekst staat o.a.: "Bomen zijn belangrijk voor de stad en de bewoners, maar hebben ook een emotionele betekenis." Wellicht kan de gemeente een keer met PWN om tafel.......die lijken bomen alleen maar lastig te vinden.

Alkmaar-
De x-factor. Daar gaat de gemeente Alkmaar. Het gaat niet om een tot nu toe onbekende Alkmaarder die in stilte een artiestencarriere voorbereidt, maar om een boom.

Een boom met de x-factor. Dat zou een "lekker-luieren-in-het-park boom" kunnen zijn. Of de boom in de eigen tuin die ieder jaar weer zo prachtig bloeit. Welke boom uw favoriet ook is, onder het motto "Welke boom heeft de x-Factor" worden alle inwoners opgeroepen hun favoriete exemplaar te kiezen op www.boomverkiezing.nl. Op de site kan een boom genomineerd worden. Op 4 oktober wordt de populairste boom van Alkmaar aangewezen.

Met de verkiezing wil de gemeente Alkmaar "bomen op een positieve manier onder de aandacht brengen". Bomen zijn belangrijk voor de stad en de bewoners, maar hebben, zo stelt de gemeente, ook een emotionele betekenis.

Tijdens de boomverkiezingen worden er verschillende activiteiten georganiseerd die te maken hebben met de bomen van Alkmaar.

"Welke boom heeft de X-factor?" Is een initiatief van de Bomenstichting. Verschillende gemeenten in Nederland hebben inmiddels een bomenverkiezing gehouden.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9