19 augustus 2010

#19-08-10 PWN & communicatie

PWN & communicatieEdit 20-08; de betreffende uitvoerder bleek ziek te zijn....as maandag 23-08 word de opdracht als eerste opgepakt!!!

PWN icm communiceren lijkt toch een redelijk 1-richtingsverkeer van onze kant te worden.
Afgelopen voorjaar zijn er een drietal singletracks afgesloten. Dit is overleg gegaan met NW9 en de Roofvogelwerkgroep. Tijdens de afsluiting zijn de afspraken ook al niet nagekomen door PWN(zie dit artikel).
Deze 3 paden(zie bovenstaand kaartje) zouden afgesloten zijn van 1 februari t/m 1 augustus. De paden zijn voorzien van een bordje met daarop de tekst over het hoe en waarom en de data van afsluiting. Verder is het pad versperd door takken en op een enkele plek zelfs dmv het omzagen van een, op het oog uitziende, gezonde boom. Op zich al raar, kapt PWN ieder jaar aan het begin van het broedseizoen een boom, om duidelijk te maken dat het pad echt afgesloten is.....om deze vervolgens eind het einde van het broedseizoen weer weg te halen....?

8 augustus was het pad nog steeds afgesloten dus maar eens een mailtje gestuurd richting PWN, op 9 augustus een reactie dat er meteen opdracht gegeven is(aan wie stond er niet bij) om de paden weer te openen.........inmiddels zijn we 10 dagen, 1 mail aan de boswachter en 1 klacht aan PWN verder en de paden zijn nog steeds potdicht en geen reactie meer van PWN.

Wij zouden er niet raar van opkijken als deze paden, in tegenstelling tot wat PWN in eerste instantie beweerde, voorgoed gesloten blijven voor alle recreanten.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9