30 juli 2010

#30-07-10 Inschrijving EPE open

Zondag 1 augustus opent de inschrijving voor EPE
Na de domper van afgelopen jaar probeert Le Champion het dit jaar nog een keer. Ik geloof dat gedupeerden van vorig jaar recht hebben op 25% korting op het inschrijfgeld, 1 gratis buskaartje en een gratis huurchip.
Wij fietsen EPE altijd lekker in de zomer, zonnetje erbij, schaars geklede dames en heren(voor iedere wat wils) die je aanmoedigen is toch leuker!
En natuurlijk op zondag 26 september op de drafbaan te Alkmaar tijdens Drafbike 2010.

Op zaterdag 8 januari en zondag 9 januari 2011 staat Egmond aan Zee weer in het teken van de MTBers en hardlopers. Op zaterdag wordt de MTB Strandrace Egmond-Pier-Egmond gehouden. Op zondag komen duizenden lopers in actie voor hun PWN Egmond Halve Marathon. De inschrijving voor beide evenementen gaat zondag 1 augustus van start.
 
De winterklassiekers zijn erg populair en gebonden aan een deelnemerslimiet. Zo kunnen er op zaterdag tijdens de strandrace, naar de pier van Wijk aan Zee en terug, 3.500 mountainbikers meedoen. Varierend van absolute toppers tot goed getrainde recreanten en businessteams schrijft men zich in. Op zondag kunnen er 10.000 lopers aan de start staan van de 21,1 km die de deelnemers over het strand en door het Noordhollands Duinreservaat voert. Voor de lopers die minder kilometers in de benen hebben, staat er een kwart marathon op het programma, waarvoor maximaal 2.500 startbewijzen beschikbaar zijn. Ook zij lopen over het strand en door de duinen en maken zodoende de sfeer en zwaarte van dit evenement goed mee.
Vanwege de afgelasting van deze beide evenementen in 2010 verwacht organisator, Stichting Sportevenementen Le Champion, een snelle toestroom van inschrijvingen. De fietsers en lopers willen niet nogmaals misgrijpen en zullen er alles aan doen de komende edities wel mee te maken.
 
Steeds populairder wordt het deelnemen op beide dagen. Zaterdag 36 km fietsen en zondag 21,1 km hardlopen. Al jaren worden deze gegevens opgeslagen in het zogenaamde Combiklassement. Zie de websites voor meer informatie hierover.
 
Voor inschrijven en meer informatie:
www.egmondpieregmond.nl
www.pwnegmondhalvemarathon.nl

Groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9