17 juni 2010

#17-06-10 Waypoint in Heerhugowaard

Waypoint in HeerhugowaardDE specialist op GPS gebied, Waypoint, heeft binnenkort ook een vestiging in de buurt, nl. in Heerhugowaard.
Moest je vroeger nog naar Mijdrecht of Notter voor echt goed advies...nu kan je het op de fiets af.

Net als in het noorden van ons land: we willen graag heel de kop van Noord Holland te laten weten dat WayPoint is geland in Heerhugowaard! Daarom nodigen we graag al onze wandelende en fietsende klanten uit om Heerhugowaard een bezoek te brengen.
Om de officiele opening wat luister bij te zetten, hebben we Leo Dickhoff, wethouder te Heerhugowaard, uitgenodigd om onze winkel te openen. WayPoint kennende gebeurt dit op een speciale GPS-manier dus zorg dat je erbij bent!

Speciaal voor de open dag hebben we natuurlijk een aantal leuke openingsactiviteiten en aanbiedingen georganiseerd. Zo hebben we enkele prachtige wandel- en fietstochten uitgezet in de mooie omgeving van Heerhugowaard. Het start- en eindpunt is natuurlijk onze nieuwe winkel. Te vinden op de W.M. Dudokweg 13, 1703 DA te Heerhugowaard. Voor wie zelf nog geen GPS heeft: we hebben een aantal GPS toestellen voor bruikleen beschikbaar. Je betaalt slechts een borg; het gebruik is verder kosteloos. Bovendien is er om 10.30 en om 13.00 een korte workshop om de basis van GPS-wandelen en -fietsen onder de knie te krijgen. Aansluitend kan je op pad met de GPS!

Klik hier voor meer informatie.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9