17 april 2010

#17-04-10 Groter gebied afgesloten

Groter gebied afgeslotenUpdate 17 april 2010 17:00 uur
Het strand tussen Bergen en Schoorl wordt vrijgegeven vanaf 16:00 uur. Het verbod om het duingebied tussen Bergen en Bergen aan Zee te betreden blijft van kracht.

Bovenstaand komt van de website van de Gemeente Bergen, de tekst doet anders vermoeden dan het kaartje (PDF) wat ze erbij zetten, daar loopt de noordgrens van het "no go" gebied langs de Schoorlse Zeeweg tussen Schoorl en Schoorl aan Zee.
Wat is nu de waarheid?

Het MTB parcours van Schoorl is morgen zowiezo nog afgesloten.

17 april 12:00
Volgens de website van de Gemeente Bergen loopt het afgesloten gebied aan de Noordzijde tot aan de Schoorlse Zeeweg die loopt van het centrum van Schoorl tot Schoorl aan Zee.
De praktijk leerde vanochtend dat het gehele duingebied tussen Bergen aan Zee, Bergen, Schoorl, Groet, Hargen aan Zee en Schoorl aan Zee is afgesloten.
Het MTB parcours is ook nog steeds afgesloten.Het blussen met de helicopter gaat nog steeds gestaag door en op alle drukke punten staat politie en/of verkeersregelaars. Er was zelfs een "lucky bastard" die het strand mocht bewaken.....
De officiele start van het parcours was voorzien van hekken, afzetlint, een papieren versie van de noodverordening en een verkeersregelaar!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9