10 februari 2010

#10-02-10 Stichting Reach

Stichting ReachHet bleef lange tijd stil rond stichting Reach, 1 van de goede doelen tijdens NH mooiste.
Naderhand bleek dat onze aankondigingsmail ergens in een verkeerde map was gekomen en men niet op de hoogte was van onze activiteit, kan gebeuren. Gelukkig is de MTB wereld klein en dus was de weg naar NW9 was alsnog snel gevonden.
Bijgaand de mail van stichting Reach:

Geachte Noordwest 9
 
We willen u, beter laat dan nooit, bedanken voor uw sponsorbijdrage namens uw fietsclub!!
Doordat wij niet op de hoogte waren van uw initiatief konden wij de sponsorbijdragen niet direct plaatsen en hebben we de link naar uw initiatief ook niet direct gelegd, waarvoor onze excuses!!!
Onze stichting dankt haar bestaansrecht louter en alleen aan de initiatieven, de steun en het vertrouwen van particulieren en bedrijven. Het doet ons genoegen u daartoe te mogen rekenen.
 
Daarom wilden we u graag bedanken. Bedankt voor de moeite die u zich heeft getroost om onze stichting en onze doelstellingen een stukje op weg te helpen. Om ervoor te zorgen dat tientallen gehandicapten en mensen met een beperking zorgeloos van sport kunnen genieten. Ongecompliceerd, onder professionele begeleiding. Het leven is voor veel van deze mensen immers al ingewikkeld genoeg.
 
Wie weet mogen wij in de toekomst nog een keer een beroep op u doen. We wilden in ieder geval voor deze keer niet vergeten bedankt te zeggen. Bij deze: bedankt.
 
Ps. de opbrengst was 136,- euro
 
Met vriendelijke groet,
Jaap
Stichting REACH

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9