3 januari 2010

#03-01-10 NH Mooiste was mooi!

NH Mooiste was mooi!Mooier krijg je het niet.....
Alle gidsen hartelijk dank voor hun inzet en uiteraard alle deelnemers dank voor de overweldigende belangstelling.
Verder gaan wij er niet te veel woorden aan vuil maken, dat mogen jullie doen:

"Het is bijna te zot voor woorden, maar ik kom momenteel de straat niet uit met de auto. Ik moet daarvoor een bruggetje nemen maar wanneer de wagen bijna boven is glijd ie weer achteruit de straat in... Na een halfuur prutsen (vooruit bruggetje op glijden, achteruit, van de linkerkant, van de rechterkant) de handoek in de ring gegooid. Ik baal als een stekker maar ben er niet bij deze eerste Noorhollands Mooiste."

"Dank voor de goede organisatie. Vanmorgen vroeg opgestaan en vol goede moed op de fiets gestapt richting Bergen. Helaas heb ik het einde van Heerhugowaard niet gehaald. Door een behoorlijke schuiver een kapotte knie, maar erger nog, een gebroken remhendel. Ik hoop dat de rest zonder brokken heeft weten te finishen. Balen dat ik het niet heb kunnen meemaken.""Wat een waanzinnige tocht!! Een dergelijk mooie tocht zal je niet vaak in je leven rijden. Sneeuw in combinatie met het doorbrekende zonnetje en dan het fantastische landschap...geniaal."

"Bedankt voor het organiseren van deze rit, hij was fantastisch!"

"Het was uniek! Dik onder nul, strakblauw, zon, 15 cm sneeuw en geen wind."

" Het was een prachtige tocht. Niet makkelijk, maar ook niet extreem zwaar. Iedereen die dacht dat je met sneeuw niet zou kunnen fietsen, heeft zich deerlijk vergist. Mooier wordt het niet en dichter bij je eigen wintersportgevoel kun je in Nederland niet komen."

"Ik wou bij deze NW9 bedanken voor het gidsen, de foto's en de mooie tocht."

" Bedankt voor een geweldige tocht. Onder deze omstandigheden heb ik nog nooit gefietst. Het was moeilijk, zwaar, maar een fantastisch avontuur."

"Fantastische rit. Ik heb zelden in zo'n aparte omgeving gefietst.
Bedankt voor het gidsen, want dat was wel nodig.""Dank aan de gidsen voor het ons op sleeptouw nemen. Het was schitterend vandaag in jullie speeltuin. Wat het weer betreft hadden we het niet beter kunnen treffen. Nooit gedacht dat het duingebied zo breed was en zo afwisselend. Het was het opstaan om 06.00 u meer dan waard ! Hier komen we zeker nog een keer terug."

"MTB-NW9 bedankt."

"Dit was weer een fantastische dag. Geweldig georganiseerd, mooi weer en een prachtige omgeving. Ik heb genoten en zit nu lekker rozig te wezen en na te genieten. Bedankt"

"Soms worden er juweeltjes georganiseerd. Dit was er 1 van."

"Prima geregeld en goed uitgegpste route, top mannen."

"Hulde voor de prachtige dag. Een prachtige dag in weer, omgeving, maar ook in organisatie. Ik heb heel erg genoten."

"Wat hebben wij genoten zeg!
We waren reservisten, en zeker niet de eerste op de lijst...
Wat we kunnen zeggen tegen een ieder die dit voor ons mogelijk gemaakt heeft; de thuisblijvers hebben altijd ongelijk!"


groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9