27 november 2009

#27-11-09 update GMA

update GeestmerambachtVandaag de volle 8km van de nieuwe route in het Geestmerambacht gereden......viel niet mee, veel prut. Het nieuwe gedeelte moet nog even goed ingereden geworden zodat de bodem wat vaster word. Het kraantje heeft de bovenste laag humus van het pad gehaald en ook boomstronken uitgegraven. De bodem is dus wat rul. Het heeft ook wel weer wat, alles is nagenoeg te fietsen maar zo hier en daar moet je flink aanpoten om stapvoets te blijven rijden. De krappe bochtjes zijn echt leuk! De markering lijkt hier en daar wat verwarrend, met name aan het eind bij de grasdijk. Hier worden echter nog boomstronken neergelegd om het pad te markeren.

Het "oude" parcours is zelfs nu nog, met deze hoeveelheden regen, redelijk goed te rijden. Het zand heeft duidelijk zijn vruchten af geworpen. Hier en daar zitten wat zwakke plekken die nog aangepakt moeten worden.
Daar kunnen we jullie hulp hard bij gebruiken, meld je aan voor de zandschepdag!(datum nog nader te bepalen, zal in het weekend zijn)

De Geestmerambacht pagina is gewijzigd; tekst is aangepast, foto's bijgevoegd en de GPS track is ververst!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9