2 oktober 2009

#02-10-09 Meer km's in GMA

Meer km's in het GeestmerambachtAfgelopen donderdag zijn we er weer op uit getrokken met de beheerder van het GMA en zijn mannen om de uitbreiding van de route te bepalen.
De route is eerst uitgezet mbv Google Earth waarna we op de fiets grofweg bepaald hebben hoe hij moet lopen en waar eventuele knelpunten zaten en TTF's(Technical Trail Features) toegepast kunnen worden.
Donderdag zijn we lopend, voor zover mogelijk, gaan kijken waar de singletrack moet komen te lopen. Veel beboste gebieden konden we echter niet in aangezien de bramen manshoog stonden. Met een meegebracht kapmes hebben we het nog een tiental meters geprobeerd maar uiteindelijk won de natuur......
Gelukkig konden we vanaf het voetpad een goed beeld vormen van de loop van de singletrack. Mede door de ervaring van de beheerder en zijn greenteam met het eerste deel van de route hebben we er alle vertrouwen in dat het een prachtige uitbreiding word, iets anders van karakter maar minstens zo uitdagend.
De beheerder heeft ingezet op een totale lengte, inclusief de route die er nu al ligt, van 10 km!
De uitbreiding van de route gaat grofweg lopen tussen de parkeerplaats, de Wagenweg, het gemaal wat in de Saskevaart ligt en het meer.

Wij verheugen ons erop!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9