24 september 2009

#24-09-09 Opening Twiske

Opening Twiske zondag 4 oktoberOp zondag 4 oktober vindt in Het Twiske de feestelijke opening plaats van de MTB-parkoersen met tal van gratis activiteiten. Voor de jeugd staan meer dan 20 gratis mtb's klaar! Na toestemming van je ouders (neem die dus mee!) krijg je van ons een helm op, uitleg over hoe je moet schakelen en kun je enkele rondjes over een verkort echt mtb-parkoers fietsen. Is dat nog niet extreem genoeg dan kun je je inschrijven voor een gratis workshop off road 1-wieleren. Het helpt als je al kunt 1-wieleren maar dat hoeft niet. Er worden die zondag 3 workshops gegeven door 1-wieltopper Dustin Schaap en per workshop is er plaats voor 10 deelnemers. Wil je zeker zijn van deelname geef je dan nu al op via info@mtb-twiske.nl.
Naast de activiteiten voor de jeugd zullen de beste wielerzaken uit de regio de mooiste mountainbikes tonen en bovendien enkele testfietsen ter beschikking stellen. Uiteraard is er ook een officieel deel waarbij fietstrialist Rick Koekoek een spectaculaire opening zal verzorgen met medewerken van, naar wij hopen, een burgermeester!
De dag wordt afgesloten met een open wedstrijd voor iedereen ouder dan 14 jaar met geldprijzen voor de drie snelsten en de drie bestuursleden van organisator Stichting MTB-Twiske.nl zullen elk een aanmoedingingsprijs aan een deelnemer uitreiken. Na de wedstrijd is het even wachten tot de prijsuitreiking en die tijd wordt opgevuld met een spectaculaire demonstratie 1-wielacrobatiek van Dustin Schaap.
En niet te vergeten: heb je een helm op, modderspatten in het gezicht en zweetplekken onder je oksels dan krijg je gratis Limburgse vlaai en fris!
Voor het exacte programma en meer informatie surf je naar MTB-Twiske en voor alle activiteiten geldt, deelname is voor eigen risico!

groeten
Team NW9Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9