11 september 2009

#11-09-09 Inrijsessie 't Twiske

Inrijsessie 't Twiske

Van de website van MTB-Twiske.
Op zondag 13 september organiseren wij weer een inrijsessie, nu voor het parkoers in Het Smaal.
Het parkoers is recent volledig bepijld maar over een groot deel van het parkoers hangt er ook nog het rood-witte lint dat wij hebben gebruikt bij het uitzetten. Dat lint is best handig, fout rijden of het spoor bijster raken is eigenlijk niet mogelijk. Maar na de inrijsessie hopen wij dat er een voldoende duidelijk spoor is ingereden en wordt het lint verwijderd.


Start van het parkoers in Het Smaal, een informatiebord wordt nog geplaatst en kijk uit bij het oversteken!

De start/finish van het parkoers is bij parkeerplaats P14, kom je met de auto dan sla je bij de ingang van Het Twiske na de slagbomen links af en volg je de weg tot voorbij Het Paviljoen. P14 is de eerste parkeerplaats voorbij Het Paviljoen. Wij zorgen voor gratis fris en limburgse vlaai en staan die zondag tussen 09.00 en 11.00 uur met een gammel partytent(je) en koelbox bij de ingang van P14.

Het is voor ons prettig als je even van te voren laat weten dat je komt, dat kan via info@mtb-twiske.nl. Het is niet verplicht en als je het wel doet verplicht het je tot niks! Het heeft alleen als doel om vooral niet te weinig vlaai in te slaan.

Voor degenen die het parkoers al hebben geprobeerd: voor de 13e proberen we nog het meest hobbelige stuk, de boekel-piste, wat af te vlakken.

Tot zondag de 13e september!

Groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9