8 juni 2009

#08-06-09 Geestmerambacht: Vrolijk nieuws

Geestmerambacht: Vrolijk nieuwsDe 2 voorgaande posts stemmen mij niet echt vrolijk, en ik denk jullie ook niet. Vandaar dit bericht, een vrolijk bericht!

Zoals bekend is de onlangs geopende MTB route in het Geestmerambacht een groot succes. Anders dan andere routes en mooi centraal gelegen. De beheerder is ook zeer content over de route en de gang van zaken. De brandnetels zijn gemaaid en ook aan de hobbels word gewerkt. Sommige MTBers zouden zich nog wat hoffelijker kunnen gedragen tov overige recreanten. Wij weten dat het niet kwaad bedoeld is als je een schreeuw geeft wanneer je er aan komt, maar probeer je eens te verplaatsen in de wandelaar........

Enfin, vorige week is de route door het Algemeen Dagelijks Bestuur van het recreatieschap Geestmerambacht besproken......en wat denk je?
Men was dolenthousiast!
Met als gevolg dat we een akkoord hebben voor uitbreiding richting het westen/Koedijk. Waar het rondje nu nog uit heel veel draaien en keren bestaat kunnen straks ook de stoempers hun hart ophalen op meer vlakkere en rechtere stukken.
Na de grote vakantie gaan we samen met de beheerder en zijn green team weer een aantal dagen op pad om de route langer en dus uitdagender te maken.
Een soort cliffhanger voor de vakantie zou je dit kunnen noemen. Vanaf nu zal het wat rustiger worden van onze kant ivm een welverdiende vakantie.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9