1 april 2009

#01-04-09 Wielerland TV

Wielerland TVWielerland TV zal vanaf zaterdag 18 april wekelijks te zien zijn op RTL7 om 16:30 uur. Op zondagochtend 19 april om 09:30 uur kunt u de herhaling zien indien u de aflevering gemist heeft of nogmaals wilt bekijken. Het programma wordt gepresenteerd door de bekende en populaire oud-wielerprof Michael Boogerd. De eerste serie  zal bestaan uit 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten.

Wielerland TV is een kwalitatief hoogwaardig programma dat op een toegankelijke manier de wereld van de wielersport in beeld brengt. Niet alleen het bekende wegrijden zal onder de aandacht gebracht worden, ook mountainbiken, veldrijden en baanwielrennen zullen in het programma in beeld worden gebracht. "Een kijkje achter de schermen van de wielersport". De rode draad in elke aflevering is een persoonlijk gesprek met een Nederlandse of buitenlandse toprenner. In elke aflevering gaat Michael Boogerd een dag op pad met deze toppers uit de wielerwereld.

Merida is een van de partners van dit fietsprogramma en zal dan ook in een drietal uitzendingen prominent de aandacht krijgen. Onderwerpen waarin Merida aan bod komt zijn o.a. het wielerteam van Sissy van Alebeek, "Ton van Bemmelen Merida", Rudi van Houts en zijn introductie in het "Multivan Merida Biking team" en Jose Hermida die een uitleg geeft over de verschillen tussen de Merida Ninety Six Team en de Carbon FLX Team.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9