29 maart 2009

#29-03-09 MTB route Geestmerambacht

MTB route Geestmerambacht.De afgelopen 2 maanden hebben jullie de vorderingen van de MTB route in het Geestmerambacht kunnen volgen via de website en de nieuwsbrief..
Er is keihard gewerkt door het GreenTeam van het Geestmerambacht. Met veel machines, kunde en enthousiasme is er in wereldrecordtempo een MTB route gerealiseerd.
De route is af!!!
Hij is welliswaar (nog) "maar" 3 km lang.........hij voelt als minimaal het dubbele.....de gemiddelde snelheid ligt rond de 10km/h, hooggebergte gemiddelden dus!
En vergeet niet dat Schoorl ook ooit begonnen is met een baantje van nog geen km lang op de Niels blink.
De route is nagenoeg geheel singletrack met venijnige klimmetjes, korte hairpins die je sur place moet nemen en vlak voor het einde mag je de steilste afdaling van Noord Holland nemen!!! Kortom een aanwinst voor NW Nederland.
De route is prima te combineren met een rondje Schoorl, het NHD of de Polderroute.

De route is uiteraard nog erg vers, hij kan dus best wel een beetje aangereden worden door jullie.
Bij deze doen wij dan ook een oproep aan de diverse trainingsgroepen....NhollandN & De Zeeleeuwen...om de route eens te gaan gebruiken op hun trainingszaterdagen......dan kunnen wij tenminste weer lekker rustig in het NHD fietsen!!!-:)
De route leent zich uitermate goed voor technische oefeningen en intervallen; een lekker trainingsrondje.

De route is vanaf heden geopend voor alle fietsers!

Voor meer informatie & een uitgebreid verslag over de route verwijzen we je graag door naar onze GEESTMERAMBACHT pagina.

Johan, de beheerder,  en zijn GreenTeam bedankt!

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9