13 augustus 2008

#13-08-08 In memoriam Ger Stoker

In memoriam Ger StokerVol ongeloof vernamen we dat Ger Stoker, boswachter bij PWN, tijdens zijn vakantie onverwachts is overleden aan een hartstilstand. Het overlijden van "de grote en sterke kerel die wij kennen" maakt ons bijkans sprakeloos.
 
We wensen zijn vrouw en kinderen, zijn familie en vrienden, en al zijn collega's bij PWN, veel sterkte toe bij het dragen van dit enorme verlies.

Ger leerden we kennen in de periode waarin we namens Duinberaad onderhandelden met PWN over eventuele aanleg van mountainbikevoorzieningen in het NHD. Ger schoof meer dan eens aan om als deskundige en gelouterde praktijkman zijn visie op de onderwerpen te geven.
 
We herinneren ons Ger als een man met een opgewekt karakter, die zich wel eens verbaasde over de soms scherpe toon van de onderhandelaars. In dat klimaat paste Ger niet en zo voelden we dat ook. Daarom informeerden we elkaar aan de "zijlijn" over wederzijdse sportieve prestaties en persoonlijke interesses. Over natuurbeheer en de waarde van het duingebied. Gesprekken zoals deze waren open, eerlijk en werden met enthousiasme gevoerd.

Tijdens de mountainbiketochten met politici van gemeente en provincie, managers van PWN en mountainbikers uit de regio, trapte Ger moeiteloos menige kilometer weg.
Dat beeld blijft ons herinneren aan wie Ger was en wat voor hem van belang was. De optimistisch gestemde en levenslustige Ger Stoker is niet meer en dat ervaren we als een groot verlies.

Groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9