12 augustus 2008

#12-08-08 Polderroute is bordjesfeest

Polderroute is bordjesfeest

Zoals verwacht zijn er hier en daar de zgn. "no bike" bordjes, die we kennen uit het NHD, langs de Polderroute geplaatst.

Wij zijn echter nog steeds van mening dat dit een 2-mans actie is van de voorzitter van de Paddentrekclub(Dhr. Vollenga) uit Bergen en de voorzitter van de Veldbiologen(Dhr. Korstanje) afdeling Alkmaar die hun functie bij de gemeente Bergen misbruiken om hun hobby uit te oefenen.
Wij nemen de geplaatste bebording dan ook niet echt serieus en wel vanwege het volgende;
# de bebording is incompleet
# de bebording staat soms gewoon op de openbare weg(3e foto)
# de bebording voldoet niet aan de wegenverkeerswet
# de bebording varieert per plekWij denken dat Dhr. Korstanje & Dhr. Vollenga hun contacten bij PWN & Het Boerenlandpad hebben benaderd, wat bordjes gebietst hebben, op de fiets gestapt zijn met de bordjes en hier en daar wat bordjes geplaatst hebben.

Verder verwachten we dat een verbaal wat uitgeschreven is op de lokatie van de derde foto, en wellicht op meerdere lokaties, niet stand zal houden als je dit voor laat komen. Wij denken zelfs dat een agent je niet eens kan/wil bekeuren op deze lokatie.
Wellicht dat een meelezende jurist daar uitsluitsel over kan geven,
mail ons dan even.

Wij zien vooralsnog geen reden om de Polderroute van de website te verwijderen. Wel zullen we een alternatieve GPS track plaatsen zodat je een keuze hebt.

groeten
Team NW9

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9