13 oktober 2013

#13-10-13 Noordwest 9 stopt......

Noordwest 9 stopt......Helaas komt aan alle goede dingen een einde. Noordwest 9 gaat stoppen.
Uiteraard met een reden; uit Noordwest 9 is Mountainbikevereniging MTB-Noordwest opgericht. Samen met een aantal enthousiaste mountainbikers besloten we, om diverse redenen, dat het tijd was voor een mountainbikevereniging.
Het voorzitterschap en vele andere functies binnen MTB-Noordwest vergen veel van mijn vrije tijd, tijd die ik anders aan Noordwest 9 zou besteden. Uiteraard mountainbike ik zelf ook, dit kost ook tijd.
Ik moest keuzes maken, een website laten verloederen is ook geen optie. Helaas gaat Noordwest 9 hier het slachtoffer van worden.
De route-info van Noordwest 9 zal in de toekomst worden opgenomen in de website van MTB-Noordwest. Ook het blog, een stukje regionale mountainbike geschiedenis, zal een plekje in het archief krijgen.

MTB-Noordwest
MTB-Noordwest heeft veel van de belangrijkste functies van Noordwest 9 al enkele jaren overgenomen, de belangrijkste is de belangenbehartiging van de mountainbikers bij beheerders en overheden. Een vereniging kan dat veel beter dan een website als Noordwest 9. MTB-Noordwest prijst zich gelukkig met fanatieke, leuke en kundige mensen binnen de vereniging, het lijkt soms wel een bedrijf.

De vereniging is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot 1 van de grootste mountainbikeverenigingen van Nederland en onderhoud goede contacten met lokale beheerders, gemeentes, provincies en andere mountainbike- en wielerverenigingen.
Belangrijkste speerpunten van MTB-Noordwest zijn:
1. Het beoefenen, bevorderen en betaalbaar houden van de mountainbike-wedstrijdsport in Noord-Holland.
2. Een bijdrage leveren aan het onderhoud van bestaande-, en de aanleg van nieuwe mountainbike-routes in de regio Noord-Holland.

De nieuwsbrief van Noordwest 9 zal ook niet meer verstuurd worden; sorry!
MTB-Noordwest verstuurd wel een nieuwsbrief aan de leden, donateurs en vrijwilligers. Hierin staat ook de laatste info over de lokale routes, evenementen, onderhoud, aanleg en andere mountainbike onderwerpen.

Wil je als lokale(of niet lokale) biker de mountainbikeroutes in het noordwesten van Noord Holland steunen, kijk dan eens op de website van MTB-Noordwest, hier lees je o.a. de laatste info over onderhoud, routes, aanleg en andere mountainbike gerelateerde zaken. Overweeg ook een donateurschap, lidmaatschap of beide. Zowel het donateurschap als het lidmaatschap bieden leuke voordelen voor de mountainbiker.

Dit was de laatste update, ik hoop dat jullie de afgelopen jaren veel plezier beleefd hebben aan de website.

Bedankt!
Erik Boschman.

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9