26 april 2007

#26-04-07 lancering van de website!De website over MTB in Noordwest Nederland is een feit!

Persbericht MTB-Noordwest 9
 
Het kon niet uitblijven. Naast de bestaande mountainbikewebsites, die er in veel varianten zijn, komt er een nieuwe bij: MTB-Noordwest 9.
MTB-Noordwest 9 is een regionale website voor het noordwestelijke deel van Nederland. Ten opzichte van andere delen in Nederland zijn de mogelijkheden om in dit gebied te kunnen mountainbiken beperkt. Niet alle beheerders stemden in met de aanleg van routes of bedachten beperkende maatregelen.
Ondanks alles kan er in het Noordwesten flink gemountainbiked worden. Als je maar de mogelijkheden kent en de weg weet. Juist de weg weten te vinden is voor menigeen een obstakel.
Daar gaat de website van MTB-Noordwest 9 verandering in brengen!
 
MTB-Noordwest 9 is er voor iedereen die (wel eens) op een mountainbike rijdt. Voor recreatieve en wedstrijdrijders, voor beginners en gevorderden en voor belangstellenden die een poging willen wagen om op een fiets buiten de verharde paden te kunnen rijden. MTB-Noordwest 9 is er ook voor personen die meer willen weten over mountainbiken als verschijnsel.
 
MTB-Noordwest 9 is onafhankelijk en kan daardoor informeren over routes, technische vaardigheden, lokale bikeshops, fietsverhuur, clinics en waar die gevolgd kunnen worden, evenementen, andere mountainbikewebsites en terreinbeheerders.
 
Samen met andere mountainbikewebsites streven we naar het realiseren van een netwerk, zodat mountainbikers snel geinformeerd kunnen worden over zaken die van belang zijn. Op deze wijze tracht MTB-Noordwest 9 het verenigen van ongebonden mountainbikers te realiseren. Immers, mountainbikers willen zich niet aan een vereniging binden (waarom zouden ze), terwijl gezamenlijk handelen (de handen ineen slaan) ertoe leidt dat ze gehoord worden en zelfs een stem krijgen.
MTB-Noordwest 9 is geen actiegroep, maar kan wel het medium zijn waarop actiegroepen hun stem kunnen laten horen of naar eigen media verwijzen .
 
MTB-Noordwest 9 gaat van start, de minimaal voorwaardelijke informatie staat vermeld, veel moet nog aangevuld worden. Daarmee gaan we opgewekt aan de slag om het mountainbiken en het plezier daarvan te bevorderen.

Team NW9
26 april 2007

Gepubliceerd door Erik | Permalink

© mtb noordwest9